JOAB Försäljnings AB

JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 300 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fasta flak, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. Utveckling och tillverkning bedrivs helt i egen regi, med kontroll och kvalitet med kraven för ISO 9001 och ISO 14001. JOAB erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för våra kunder.

Beskrivning

Vi söker en kompetent kollega till vår servicemarknad som ska arbeta med reklamationshantering och regresser. Tjänsten bör vara placerad på någon av våra serviceverkstäder i Göteborg, Stockholm eller Malmö. 

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av att ta emot och följa upp reklamationer från kunder, agenter och partners.

  • Återkoppla interna och externa reklamationer
  • Driva och ta en aktiv roll i produktkvalitetsarbetet vilket kan innebära att ta fram dokument, rapporter, statistik och underlag.
  • Upprätta faktureringsunderlag och fakturera.
  • När det gäller JOAB egenproducerade produkter arbeta tätt tillsammans  med teknikavdelningen för att driva kvalitetsförbättrande åtgärder- delta i analysmötet.
  • Hantera regresser mot leverantörer.

Kvalifikationer

För att trivas och leverera i denna roll behöver du vara analytisk och strukturerad. Du är självdrivande och affärsmässig i mötet med kunder och leverantörer så väl externt som internt. Du trivs att arbeta i team och är en kollega som delar med dig av din erfarenhet och även ser nyttan av att arbeta tillsammans för att nå uppsatta mål.

Vi tror att du har erfarenhet av branschen kanske har du arbetat som garantihandläggare eller kundmottagare? Har du erfarenhet av kranar är det extra meriterande.

Språk: Svenska och engelska flytande då i stort sett all vår korrespondens sker på dessa språk. Både tal och skrift och då framförallt på svenska.

Datakunskaper: van att arbeta i Microsoft Office 365 och gärna något affärssystem. På JOAB arbetar vi i Jeeves.

Meriterande om du har en tekniskbakgrund från fordonsbranchen.

Erbjudande

Vi erbjuder en omväxlande arbete där din kompetens tas tillvara. Du blir en viktig del av vårt serviceteam där du får ta anvar och får möjlighet till kompetensutveckling.

Heltid- tillsvidare

Kollektivavtal - Teknikavtalet- Unionen
Förmåner såsom friskvårdsbidrag, företagshälsovård. mm

Välkommen med din ansökan, vi anställer och intervjuar löpande så skicka din ansökan redan idag. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ospecificerad arbetsort
Län Ospecificerad arbetsort
Land Sverige
Referensnummer 2023/6
Kontakt
  • Anders Quist rekryterande chef, 0499-48059
  • Pernilla Nilsson HR-Chef, 031-7050737
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb