JOAB Blomstermåla

JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 280 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. Utveckling och tillverkning bedrivs helt i egen regi, med kontroll och kvalité i enlighet med kraven för ISO 9001 och ISO 14001. JOAB erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för våra kunder.

Beskrivning

Nu söker vi en servicemekaniker till vår anläggning i Blomstermåla. Vi söker en kompetent mekaniker som brinner för kundservice och som vill vara en bidragande del i att vi inte enbart behåller utan även ökar vår servicegrad gentemot våra kunder.

Om tjänsten

Som mekaniker arbetar du med service, felsökning och reparation av JOABs påbyggnader. I Blomstermåla är vi specialiserade på Sopbilar och dem kommer bli en naturlig del i din arbetsdag. Arbetet innebär fokus på mekanik, hydraulik, el och styrsystem. Arbetet innefattar dels service i verkstad men även ute på fält. Stor del av arbetet sker i fält vilket innebära du behöver vara flexibel och trivas med resor.

I detta arbetet behöver man vara självdrivande och trivas med att arbeta nära kunden. Att trivas med samarbeten och att ställa upp för dina arbetskollegor är viktigt liksom att man delar med sig av sin kunskap och nyttjar andras erfarenheter för att säkerställa bästa resultat till kunden. Är du en person som ser möjligheter istället för hinder och bryr dig om leveransen till kunden, då kan tjänsten vara helt rätt för dig!

Kvalifikationer 

För att lyckas som mekaniker är det viktigt att du är intresserad av teknik och vill utvecklas.  Erfarenhet av arbete med felsökning och reparationer inom el, hydraulik är viktigt. Har du även erfarenhet av att programmera mjukvara är det en mycket stor fördel.  Du talar och skriver svenska utan hinder och har behöver ha möjlighet att resa i tjänsten.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där din kompetens tas tillvara. Du blir en viktig del av vårt serviceteam där du får ta ansvar och får möjlighet till kompetensutveckling. Kollektivavtal - Teknikföretagen IF Metall. Förmåner såsom friskvårdsbidrag, företagshälsovård. mm

Välkommen med din ansökan, vi anställer och intervjuar löpande så skicka din ansökan redan idag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Blomstermåla
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3
Kontakt
  • Johan Karlsson, 0499-48088
  • Charlotte Brandt, 031-7050630
Publicerat 2023-02-23
Sista ansökningsdag 2023-03-23

Tillbaka till lediga jobb