JOAB Stora Holm

JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 300 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. Våra toppmoderna lokaler i Stora Holm togs i bruk 2016 och monteringen av främst lastväxlare sker på en modern monteringslinje.

Beskrivning

Vi behöver utöka vår monteringskapacitet och söker därför personal till vår monteringsanläggning på Stora Holm. Är du en teknik- och lösningsorienterad person?
Då kanske du är rätt person för detta jobb. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär montering av våra påbyggnationer så som lastväxlare och liftar med tillhörande utrustning på olika lastbilschassier. Vi söker dig med kunskap inom fordonsmekanik, hydraulik och pneumatik. Vi behöver även personer med erfarenhet inom fordonselektronik. 

Vi arbetar i självständiga grupper som förutsätter att Du som medarbetare är villig att engagera dig, ta ansvar och vara flexibel. I gengäld erbjuder vi ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har fordonstekniskutbildning med några års arbetslivserfarenhet från branschen. Det är meriterande om du har kunskap inom fordonselektronik, hydraulik och pneumatik. 
Lastbilskörkort är ett plus liksom truck- och traversutbildning.

Villkor

Vi erbjuder en visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. JOAB har kollektivavtal, Teknikavtalet IF Metall.

Arbetet är initialt förlagt vardagar, dagtid men kvällsskift kan bli aktuellt. 

Är du intresserad av tjänsten? Sök då omgående vi kommer att läsa inkomna CV och personligabrev och kalla till intervjuer löpande.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om JOAB på www.joab.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/21
Kontakt
  • Charlotte Brandt HR Business Partner, 031-7050630
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-07-11

Tillbaka till lediga jobb