JOAB Blomstermåla

JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 300 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. Utveckling och tillverkning bedrivs helt i egen regi, med kontroll och kvalité i enlighet med kraven för ISO 9001 och ISO 14001. JOAB erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för våra kunder.

Beskrivning

Vi söker nu montör till våra monteringsanläggningar i Blomstermåla och Ålem. Har du erfarenhet inom montering och hydraulik? 
Då kanske du är rätt person för detta jobb!

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär montering av våra påbyggnader, sopbilsaggregat, lastväxlare, liftar, flak och kranar med tillhörande utrustning på olika lastbilschassier. Vi söker dig med kunskap inom fordonsmekanik, hydraulik och pneumatik. 

Vi arbetar i självständiga grupper som förutsätter att Du som medarbetare är villig att engagera dig, ta ansvar och vara flexibel. I gengäld erbjuder vi ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete.

Kvalifikationer

Lämplig bakgrund kan vara fordonsteknisk utbildning, helst med några års arbetslivserfarenhet från branschen. Vi ser helst att du har industrivana och det är meriterande om du har kunskap inom hydraulik och pneumatik. Lastbilskörkort är ett plus liksom truck- och traversutbildning.

Villkor

Vi erbjuder en visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. JOAB har kollektivavtal, Teknikavtalet IF Metall. 

Är du intresserad av tjänsten? Sök då omgående vi kommer att läsa inkomna CV och personligabrev och kalla till intervjuer löpande.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om JOAB på www.joab.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Blomstermåla/Ålem
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2024/19
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-27

Tillbaka till lediga jobb