JOAB Lessebo

JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 280 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar, kranar och fasta flak.

Beskrivning

Nu söker vi en montör till vår verksamhet i Lessebo. Vi har ett ökat behov och behöver stärka upp vårt team med ytterligare en duktig medarbetare. Är du en teknikintresserad, lösningsorienterad och dessutom en positiv person?  Då kanske du är rätt person för detta jobb. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten som montör innebär montering av våra påbyggnationer (lastväxlare, liftdumprar, kranar) med tillhörande utrustning på lastbilschassier. Vi ser helst att du har kunskap i fordonsmekanik, samt hydraulik och pneumatik. Har du kunskap inom elektronik är det ett stort plus. 

Vi arbetar i självständiga grupper som förutsätter att Du som medarbetare är villig att engagera Dig, ta ansvar och vara flexibel. I gengäld erbjuder vi ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete.

Kvalifikationer

  • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet.
  • Kunskap inom hydraulik & pneumatik.

Det är extra meriterande om du har.

  • Truck och traverskort.
  • C-körkort
  • Kunskap inom elektronik.

Villkor

Vi erbjuder en visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. JOAB har kollektivavtal, Teknikavtalet IF Metall. 

Är du intresserad av tjänsten? Sök då omgående vi kommer att läsa inkomna CV och personligabrev och kalla till intervjuer löpande.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om JOAB på www.joab.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lessebo
Län Kronobergs län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4
Kontakt
  • Jimmy Karlsson, Verkstadsansvarig, 0478-69094
  • Charlotte Brandt, HR Business Partner, 031-7050630
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb